Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine.
Yalta en kinderen Yalta en kinderen Yalta en kinderen Yalta en kinderen Yalta en kinderen

Yalta en kinderen

Yalta en Kinderen 

Als je een rust met uw kinderen, raden wij u aan om deze tour. 

Je zal doordringen in een fantastische sfeer van Glade van sprookjes tales.This is het gedeelte van de Yalta Historisch Museum. Vandaag zijn er meer dan tweehonderd sculpturen van hout, decoratieve stenen, plexiglas, koper, aluminium en andere materialen. Volwassenen en kinderen, om naar de Glade, behoren tot de bekende en geliefde sprookjesfiguren. 
 
Aan de linkerkant van de site Glade van sprookjes, wordt de Skazka Zoo gelegen. Vastgesteld door de lokale zakenman Oleg Zubkov, 
Skazka betekent 'Fairy Tale', en is de realisatie van een droom om dieren te presenteren van over de hele wereld voor het publiek, met name kinderen, te bekijken en te leren over. 
Ook wel aangeduid als de Yalta dierentuin, het park is de thuisbasis van meer dan 700 dieren, wat neerkomt op meer dan 120 soorten vogels, reptielen, zoogdieren, amfibieën en vissen. 

Ook bezoekt u de Aquatoria Zee-Dieren Theatre. Het is een entertainment die je nog dichter bij de wereld van de natuur zal maken, tonen de harmonie tussen mens en dier, de geheimen van de oceaan, en geven u een veel positieve emoties, goed humeur en licht indrukken!