Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine.
Sudak en Nieuwe Wereld Sudak en Nieuwe Wereld Sudak en Nieuwe Wereld Sudak en Nieuwe Wereld Sudak en Nieuwe Wereld Sudak en Nieuwe Wereld

Sudak en Nieuwe Wereld

Sudak - Nieuwe Wereld

Een bezoek aan Sudak en de Genua vesting en je voelt de romantiek van de middeleeuwen.
Heerlijk behouden bolwerk, een sprankelende ridderlijke wapenrusting, service van hoge klasse en souvenirs - alle deze kunt u vinden in de oude citadel.
Dan kunt u genieten van het uitzicht van de Nieuwe Wereld. De oude naam van de Nieuwe Wereld is het "paradijs". De bergen die rond de afwikkeling van de Nieuwe Wereld Koba-Kaya, de Valk, de Karaul - Oba, cape Kapchik, unieke vorm en mooi van kleur baaien - Groen, Blauw en Roofzuchtig.

Nieuwe Wereld hoeft niet in de advertentie helemaal niet, je gewoon moet bezoeken - kleur baaien, ongelooflijk schoon water, Golitsyn track, Shalyapin grot en een Skvoznoi grot – het is niet een volledige lijst van genoegens die staan voor u klaar!

In deze tour zult u een exursion langs de Karadag. Het is een uniek complex van natuurlijke reserve, uniek in de Krim, de oude vulkanische massief. U ziet de Karadag Natuur Museum, de tentoonstelling die vertegenwoordigd zijn bijna alle dier-en plantensoorten die voorkomen op Karadag.. Van het museum spoor leidt op pistache-tuin-en eikenbossen, dan klimt steil de heuvel en kijkt uit over de winderige hellingen van de bergkam Karagach. Vanaf hier kunt u genieten van de rock Ivan Schurk stenen boog en de Golden Gate.