Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine.
Sevastopol Sevastopol Sevastopol Sevastopol Sevastopol Sevastopol Sevastopol Sevastopol Sevastopol Sevastopol

Sevastopol

Sevastopol 

Sevastopol is gelegen aan de Zuid-West kust van het Krim-schiereiland. 
Deze stad combineert militaire ernst en kracht met zee romantiek. Heldhaftige pagina's van de Krim-oorlog 1853-1856 en de Tweede Wereldoorlog zijn aangesloten op Sevastopol. 

U bezoekt niet alleen de monumenten in het centrum van de stad, maar ook de beroemde Panorama Museum
Dit museum is een panoramisch uitzicht toont de bezoeker hoe het was in het centrum van de stad te staan??, terwijl de aanval aan de gang was. 
Je zal op een dag te zien in de 349-dag verdediging van Sevastopol in 1854-1855. 

Tijdens deze reis bezoekt u de Chersonese Taurian
Het was de grootste oude Griekse beleid, en toen werd het het hart van christianity.The Vladimir kathedraal is een verrassend voorbeeld van de Byzantijnse architectuur, en een museum van Chersonese zal je vertellen over zijn oude
geschiedenis, mozaïeken en zuilen van basils zal je hart vullen met ontzag. 
 
Sevastopol zeeaquarium-museum is het volgende station van uw reis. 
Als een van de oudste aquaria in Europa, en de grootste in de Oekraïne, de Sevastopol aquarium geeft meer dan 200 soorten vissen. Er zijn ook haaien, roggen, reptielen en zelfs een paar zoogdieren. 
 
De marine langs de Zwarte Zee zal het laatste punt in deze tour. 
U vindt de Russisch-gecontroleerde Zwarte Zeevloot te zien en leren over de geschiedenis van elk schip.