Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine.
Parc Aivazovsky Parc Aivazovsky Parc Aivazovsky Parc Aivazovsky Parc Aivazovsky

Parc Aivazovsky

Parc Aivazovski 

"Paradise" Park is gelegen op het grondgebied van het sanatorium "Aivazovskoye" in Partenit. Sanatorium en het Park zijn opgespannen op de oever van Kucuk-Lambad Bay. Dit prachtige park wordt ook wel "The Heavenly Place" Voorheen was er het dorp, met de naam van de grote kunstenaar -. Ivan Ai. 

Aivazovsky Park (Paradise Park) is relatief jong. Het park werd gebouwd in 1964-1966 op de plaats van de voormalige wijngaarden. Het planten werd gedaan van 2 of 3 jaar oude boompjes en grote plantaardig materiaal in de vorm van de lanen, boomgaarden en groepen van dennen, ceders en cipressen.