Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine.
Massandra Massandra Massandra Massandra Massandra Massandra

Massandra

Massandra 

U kunt een kans om een ​​moeder land van Massandra wijn bezoeken. 
De Krim oudste wijnmakerij Massandra produceert heerlijke wijnen voor meer dan 110 jaar en heeft internationale erkenning gekregen voor hun uitzonderlijke quality.You kunt wandelen door de Massandra kelders en proeven van de wijn. 

Deze plaats is ook beroemd om de Massandra paleis
Oorspronkelijk gebouwd voor Prins CMVorontsov werd byTsar Alexander III verworven als zijn zomerpaleis in 1889. 
Na de revolutie van 1917 werd het gebruikt als een vakantieverblijf door hooggeplaatste leden van het Politburo - Stalin, Chroesjtsjov en Brezjnev alle verbleef hier op een of ander moment. 

Het paleis verbaast met de gratie en de overvloed aan decoratieve ornaments.In het oude park in combinatie met drie terrassen, boven-en onderkant zijn ingericht door de rozen het creëren van unieke aroma, en de gemiddelde one een fontein.