Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine.
De zuidkust van De Krim De zuidkust van De Krim De zuidkust van De Krim De zuidkust van De Krim

De zuidkust van De Krim

De zuidkust van De Krim

Allereerst adviseren wij u een bezoek aan de zuidkust van de Krim.

Het is niet alleen een plek, die eenvoudig is met zijn majestueuze landschappen, maar er zijn ook een groot aantal historische monumenten op haar grondgebied.  

Als u kiest voor deze tour, is de eerste bestemming: Yalta,
de toeristische hoofdstad en dé badplaats van de Krim. 
Warme zee, mooie stranden, prachtige ver/uitzichten maken uw vakantie echt geweldig. 
Yalta heeft een mooie boulevard/promenade langs de Zwarte Zee.

Iets ten oosten van Yalta, ongeveer 30 minuten rijden, vindt u in de Botanische Tuin Nikita.
Deze exotische tuin heeft één van de grootste herbaria in Europa, de oudste bibliotheek in de Krim en een wetenschappelijk museum. Nikita Botanische Tuin heeft in haar collectie meer dan 28 000 soorten, variëteiten en hybriden van planten. De trots van de Nikita Botanische Tuin is een park met ongeveer 2000 soorten bomen en struiken.

 

over de Krim 

Gedurende de laatste jaren Krim heeft toegang tot een van de toonaangevende plaatsen in het Oekraïens toerisme: de eerste waardering plaats voor rondleiding onderhoud en de tweede voor het aantal buitenlandse toeristen en het volume van de geleverde toeristische diensten. Jaarlijks ongeveer 5 miljoen mensen bezoeken de Krim, hetzij op vakantie hebben of krijgen een medische behandeling. 

Krim-schiereiland is gelegen in het zuidelijkste deel van de Oekraïne en wordt gewassen door de Zwarte Zee en de Zee van Azov. Het schiereiland is verbonden met het vasteland verbonden door smalle Perekop landengte. Deze zeeën vormen het klimaat van de Krim. 

Shoreline gebieden van de Krim Sothern kust hebben warme en zonnige zomer, warme lange herfst, mild voorjaar en een korte winter met winden die zich heel vaak. Gezond klimaat is de belangrijkste schat van dit schiereiland regio. 

Het klimaat van de Krim steppe gebieden is mild continentaal. De zomer is lang en warm, de gemiddelde luchttemperatuur in juli-augustus is 23 graden Celsius. De lange en zonnige herfst is het beste seizoen. Breezes zijn zeer frequent in deze tijd, vooral op de westelijke kusten van de Krim. 

Recreatie mogelijkheden van de Krim is echt uniek. Dit potentieel omvat allereerst natuurlijke hulpbronnen gezondheid en recreatie. De belangrijkste factoren zijn subtropisch klimaat en groenblijvende planten van de Krim zuidkust, evenals zoute meren met grote middelen van therapeutisch gezond slib Modders, diverse heuvel therapeutische modder, bentoniet klei en minerale wateren van West-en Oost-Krim. 

Vandaag ontwikkeling van sanatorium en resort activiteit in Autonome Republiek van de Krim is van de hoogste prioriteit. 

Er zijn 13 regio's plaats in de Krim, 750 sanatoria, resorts en hotels, en meer dan 2000 kleine hotels ook. Zo'n 400 reizen objecten zijn het hele jaar door, terwijl de andere 400 zijn alleen open tijdens de seizoenen. 

Meer dan 170 landschap objecten en monumenten, diverse verlichting en natuurlijke eigenaardigheden maken ontwikkeling van verschillende soorten toerisme een zeer goed perspectief. Verschillende soorten van reizen te ontwikkelen in de Krim zijn wandelen toerisme, jeep-safari reizen, auto-toerisme, fiets reist, etc. Bovendien is een dergelijke vormen van reizen als de jacht, wetenschappelijk en religieus toerisme winst nog meer populariteit in de Krim. Extreme vormen van toerisme worden vertegenwoordigd door verschillende clubs vliegtuigen, bergbeklimmen en speleologisch clubs. Paard toerisme is aanzienlijk ontwikkeld. Er zijn in totaal meer dan 12 paardrijden bases en kampen.

Zes nationale reserves, 29 wildreservaten, waarvan er 16 zijn van de staat belang, 87 natuurlijke monumenten, waaronder 13 van de staat van belang, evenals 10 reserve monumenten vormen natuurlijke reservefonds van de autonome republiek. 

De Krim heeft een zeer gunstige ligging aan zee, wat de ontwikkeling van de mariene toerisme mogelijk. Zeehavens van steden als Yalta en Sevastopol deelnemen aan cruise-programma met grote cruiseschepen een bezoek aan deze havens. Internationale cruise bedrijven die deelnemen aan het programma zijn "Holland America", "Princess Cruise", "Silver Cruise", "Royal Olympic" en anderen. 

Omdat het een uniek recreatiegebied, de Krim heeft een zeer grote culturele en historische waarde. Reisbureaus van het schiereiland ontwikkelt rondleidingen gewijd aan cultuur, tradities en het dagelijks leven van de volken, die de Krim had bewoond. Reisbureaus verrichten historische festivals en feestdagen. 

Er zijn 11500 historische, culturele en architectonische monumenten in de Krim, die betrekking hebben op verschillende historische tijdperken, beschavingen, etnische groepen en religies. Het meest opvallende van hen zijn complexen van de grot van steden en kloosters, Genuese forten, paleizen en tuin-park ensembles die alle worden gebruikt als toeristische attracties. 

De productie van de Krim wijnbereiding industrie heeft een succesvol grote vraag over de hele wereld. Toonaangevende wijnproducenten - JSC "Massandra", Inkerman Wijn Plant, "Novy Svet" Champagne Plant, "Koktebel" Wijn en Cognac Plant, CE "Dionis", "Magarach" Institute of Wine and Vine-Growing, JSC "Solnechnaya Dolina" - gespecialiseerd in het maken van wijnen van topkwaliteit. 

De Krim-gebergte, zee kust en uitgebreide wegennet trekt nog meer organisatoren van dergelijke sportevenementen zoals bergbeklimmen, duiken, auto-, motor en fiets concurrentie aantrekken van grote hoeveelheden van de deelnemers, supporters en bezoekers, inclusief vakantie-makers. 

Jacht toerisme is van niet minder belang. Er zijn 5 jacht-clubs in de Krim ligt in Balaklava, Yevpatoria, Feodosiya, Kertsj, en op de kusten van de Zee van Azov. Een jacht marine club is in aanbouw in Alushta. Het feit dat een dergelijke attracties verschijnen en zijn ontwikkeld in de Krim is een punt van groot belang voor buitenlandse zeilers. 

Automotive toerisme wordt gezien als een van de meest reisactiviteiten-prom Ising. Bedrag van de auto reizigers blijft groeien van jaar tot jaar en ze hebben diverse motels, campings, tankstations en servicecentra in hun dienst. 

Autonome Republiek van de Krim is een van de top-tien Oekraïense regio's die het meest aantrekkelijk zijn voor buitenlandse investeringen. 

Krim is beroemd voor diverse festivals, zowel traditionele als moderne. Dit zijn festivals van klassieke muziek en theatrale kunst, film festivals en literatuur forums. Meest populaire evenementen zijn "Kazantip" Music Festival, en het nieuwe festival van de popmuziek genoemd "de Krim Music Fest"; Vuurwerk Festival in Yalta en "Genuese Helm" Re-enactment Festival in Sudak, evenals Aeronautics Festival in Feodosiya en "Jazz Koktebel" Festival en vele anderen zowel reeds bekende en toch nieuw.