Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine.
Crimean natural preserve Crimean natural preserve Crimean natural preserve Crimean natural preserve

Crimean natural preserve

Tsaar jacht 

Tijdens deze tour bezoeken Krim natuurgebied

Het natuurgebied is gelegen in het centrale deel van de bergachtige Krim, en haar bijkantoor - Lebedyni Ostrovy (Swan-eilanden) - op de groep van laaggelegen zand-shell eilanden in de ondiepe Karkinits'ka Bay in de buurt van de noordwestelijke kust van de Krim schiereiland. Er is meer dan 180 soorten vogels, waaronder uitzonderlijk zeldzame degenen zoals zwarte gier, die in het Rode Boek van Oekraïne. 

De hoogste piek Krim, Roman-Kosh, stijgt tot 1.545 m boven de zeespiegel en maakt het mogelijk om te genieten van unieke bergachtige Krim landschap. 
Dan zult u worden verrast van het prachtige uitzicht op Aju-Dag, Artek en Gurzuf van het prieel van wind.