Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine.
Coastal Artillery Coastal Artillery Coastal Artillery Coastal Artillery Coastal Artillery

Coastal Artillery

De 30 kustartillerie batterij in Sevastopol

250-dag defensie van Sevastopol in 1941-1942 werd een van de meest heroïsche pagina's in de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog. Verdedigers van de belangrijkste basis van de Zwarte Zee Vloot van de vertraagde de plannen van de Duitse commando om vastleggen van de Kaukasus, het verloop van de oorlog ernstige gevolgen.

De 30 en 35 kustartillerie batterijen speelde belangrijke rol in de verdediging van Sevastopol. Ze werd de basis van artillerie kracht van de verdedigers van de stad. De 30 Battery was vechten om 27 juni 1942.

Na de oorlog werd de 30 Batterij gereconstrueerd, nieuwe brandbestrijding en life support systemen zijn geïnstalleerd. De belangrijkste wapens zijn twee drie-gun batterijen uit slagschip "Poltava." De 30 batterij is nog steeds in het aantal actieve militaire eenheden van de Russische Federatie.

 

 

Foto's van Sergey Anashkevitch.