Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine.
Bachtschyssaraj Bachtschyssaraj Bachtschyssaraj Bachtschyssaraj Bachtschyssaraj Bachtschyssaraj Bachtschyssaraj

Bachtschyssaraj

Bachtschyssaraj

Bezoek aan de "Tartaren" hoofdstad van de Krim- Tataren Kanaat . 

Bachtsjysaraj is nogal populaire toeristische bestemming. 
Er zijn verschillende bezienswaardigheden die mensen aantrekken om deze plaats te bezoeken. 

Eerst ziet u "Khan's Palace" . Het was een patrimoniale residentie van dystany van Girey-gouverneurs Krim khanstva. De Khan's Palace werd gebouwd als "aardse belichaming van een paradijs tuin". 

Daarna zult u versteld staan ​​van de schoonheid van Uspensky Cave Monastery.
Het is een wandelingetje vanaf het parkeer terrein van ongeveer 10 minuten.
Er is een fascinerende legende die een alternatief verhaal geeft over de oorsprong van het klooster en de reden waarom het werd gebouwd.
Zoals de naam van het klooster doet vermoeden, de muren, ramen en deuren zijn allemaal uitgehouwen uit de natuurlijke kalkstenen kliffen en grotten die deel uitmaken van deze prachtige vallei. 

Na de bezichtiging van Uspensky Cave Monastery kunt u een wandeling maken die meer dan de moeite waard is
Door de vallei en over de begaanbare paden kom je uiteindelijk uit in Chufut-Kaleh , een oude grot stad. Het is een nationaal monument van Krim, Karaite cultuur en Tatar fort. Het is prachtig om te verkennen, vooral de grafkamers en kazematten met grote open 'ramen' in de duizelingwekkende noordelijke klif. 
Het uitzicht is werkelijk adembenemend, net als het uitzicht over de vallei beneden.