Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine.
Ai-Petri Ai-Petri Ai-Petri Ai-Petri Ai-Petri

Ai-Petri

Ai-Petri

Deze tour is inclusief het bezoek aan het Livadya Paleis.
Een boottocht naar Swallow's Nest, en de kabelbaan naar Ai-Petri.

Ai-Petri is een piek in het Krim-gebergte. Het opent diverse prachtige ver/uitzichten op heel Yalta. Die u nooit meer zult vergeten! Er is het restaurant op de Ai-Petri plateau. 
U kunt ontspannen en genieten van de smaak van de Krim gerechten en binnenlandse wijnen.

 

De berg Aj-Petri 

Alupka is gelegen op de zuidelijke hellingen van de 1234 meter hoge berg Aj-Petri (Oekraïense en Russische op Duitse Saint Peter), die deel uitmaakt van de Krimgebirges. De berg dankt zijn bizarre verschijning van zijn opkomst als een koraalrif in de Jurassic zee voor ongeveer 180 miljoen jaar geleden, die is opgegroeid met het hele Krim-gebergte. Sinds 1987 leidt tot een drie kilometer lange kabelbaan, van waaruit men een prachtig uitzicht op de zuidkust van de Krim en de Zwarte Zee monteren. In de zomer kunt u op de berg wandelen en fietsen, skiën in de winter.

photos by Sergey Anashkevitch, Denis Belitsky