Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine.
Таrhankut-Bolshoy Atlesh-Dzhanhul Таrhankut-Bolshoy Atlesh-Dzhanhul Таrhankut-Bolshoy Atlesh-Dzhanhul Таrhankut-Bolshoy Atlesh-Dzhanhul Таrhankut-Bolshoy Atlesh-Dzhanhul Таrhankut-Bolshoy Atlesh-Dzhanhul Таrhankut-Bolshoy Atlesh-Dzhanhul

Таrhankut-Bolshoy Atlesh-Dzhanhul

Таrhankut - Bol'shoy Atlesh - Dzhanhul '

Tarhankut (Tarqan Kut; Ukr Tarkhankut Tarqan Kut, Krim-tat Tarhan Qut, Tarqan Kut ..) - cape westen Krim op het gelijknamige schiereiland.

Een populaire plek om te duiken, windsurfen, kitesurfen.

C april.-oktober. de zon schijnt fel, en het water in juli en augustus opwarmt tot +28 ° C In de buurt zijn er geen rivieren, zodat het water is glashelder. Dit maakt het mogelijk de concurrentie zelfs onderwaterfotografie.

Op de kaap is een vuurtoren, een klein dorpje vuurtoren en naast hem het dorp Olenevka. Cape vlakke zandstranden. De kust in het noord-oosten en zuid-oosten van Cape steile en rotsachtige stranden zijn afwezig (uitzondering - Bay Ocheretay).

De noord-oostelijke deel heet Tarhankuta Dzhangul, Zuid-Oost - Atlesh. Op Atlesh zijn zeer mooie klif, zodat hij op een bepaald moment werd een plaats van het filmen van "The Amphibian Man", "Pirates of the XX eeuw", "Mensen en dolfijnen" . In 1979 hier filmen onder water "Aquanauts" zijn afgerond. Bij Cape Tarhankut op een diepte van 12 meter in 1992, heeft een onderwater museum "Walk leiders" geopend, met meer dan 50 tentoonstellingen, in aanvulling op de sculpturen van politici als Lenin, is er een sculptuur van cultuur, zoals Poesjkin.