Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine.
Ribera Resort & Spa **** Ribera Resort & Spa **** Ribera Resort & Spa **** Ribera Resort & Spa **** Ribera Resort & Spa **** Ribera Resort & Spa **** Ribera Resort & Spa **** Ribera Resort & Spa **** Ribera Resort & Spa **** Ribera Resort & Spa **** Ribera Resort & Spa **** Ribera Resort & Spa **** Ribera Resort & Spa **** Ribera Resort & Spa **** Ribera Resort & Spa **** Ribera Resort & Spa **** Ribera Resort & Spa ****

Ribera Resort & Spa ****

Nieuw in 2019! 

Bel of mail ons voor speciale prijzen   

+31 [0] 6 31 39 85 10 info@diamant-travel.nl

 

Klassieke Europese resort met Geneeskunde en SPA 4 *

Het eerste hotel op Europese niveau aan de westkust van de Krim, Yevpatoria.

Gelegen op aan de kust, 1 km van het historische centrum van Evpatoriya, service level 4 + *, comfort en verfijnde stijl zal zeker de gasten van het resort behagen.

 

Hotel faciliteiten omvatten:

1 verdieping van het hotel:

restaurant, conferentieruimte, kinderkamer, een biljartzaal, Lobby Bar.

2, 3 en 4 verdiepingen van het hotel:

128 ruime kamers met uitzicht op de zee of het meer.

5 verdieping:

«Oblaka Bar» - een panoramische bar met uitzicht op de zee en de stad promenade. Italiaanse uitgebreide selectie van wijnen, sterke dranken en een verscheidenheid aan creatieve cocktails.

Op het privé gebied van het Hotel: 
een privé-strand met ligbedden, schaduw gebieden, kleedkamers, redding en medisch centrum, parkeren, speeltuinen en sportterreinen, openlucht zwembad met kinderbad cup, de promenade langs de zee terras en muzikale fonteinen.

Bar op het strand «Beach Bar», bar «Pool Bar» Basin.

Ribera SPA - SPA 2 verdiepingen van plezier, vrije tijd complex en een overdekt zwembad, «Fito Bar» met nuttige thee. Gym. De plannen van de opening van 2017 - een medische afdeling met diagnose en behandeling.

Adres:
Republiek de Krim, Jevpatorija, ul.Simferopolskaya 57 
Reserveringen | Reserveringen: 8800777 02 86 (gratis)
Kamers

Standard room

Comfortabele kamer van 25 vierkante meter. m, een combinatie van modern interieur in de stijl van "neoklassieke" en het uitzicht op het meer. De meeste kamers hebben een balkon, ingericht voor uw vakantie. Perfect om een ??of twee volwassenen.

  • De prijzen zijn per kamer voor één persoon te 25.12.2016g.

Superior room

Superior kamer is 40 vierkante meter. m, een combinatie van modern interieur in de stijl van "neoklassieke" en waanzinnig mooi panoramisch uitzicht over de zee. Alle kamers hebben een balkon, waar u comfortabel kunt ontvangen in een stoel met een kopje koffie en genieten van het prachtige uitzicht op zee. Een geweldige optie voor maximaal twee volwassenen en een kind op een extra bed.

  • De prijzen zijn per kamer voor één persoon te 25.12.2016g.

 

Junior

Stijlvolle kamer "Junior" een oppervlakte van 40 vierkante meter. m, met inbegrip van een slaapkamer en een woonkamer, perfect geschikt voor de echte kenners van comfort, modern design en een onvergetelijk uitzicht. Comfortabel genesteld in stoelen op het balkon, kunt u ontspannen met uw gezin na een warme dag en genieten van het panoramisch uitzicht op de zee of een meer. Room is perfect voor maximaal twee volwassenen en een of twee kinderen in extra bedden.

  • De prijzen zijn per kamer voor één persoon te 25.12.2016g.

Family Suite

Comfortable "Lux" oppervlakte van 50 vierkante meter. m, waaronder twee slaapkamers en twee balkons met een panoramisch uitzicht op de oceaan, is een stijlvolle, moderne ruimte voor de perfecte vakantie met het gezin. Bij uitstek geschikt voor twee volwassenen en twee kinderen en een gast te ontvangen in een extra bed.

  • De prijzen zijn per kamer voor één persoon te 25.12.2016g.

 

Executive Suite

Exclusieve twee-kamer ruime suite oppervlakte van 40 vierkante meter. m. met uitzicht op zee en een eigen panoramische lift naar de kamer voor de fans van stijlvolle en unieke interieur design oplossingen. Panoramisch uitzicht op zee vanaf het balkon van een gezellige, serene complement het beeld van de zuidelijke rust in het gezelschap van mensen die dicht bij je. De slaapkamer is ingericht in heldere kleuren met hints van chocolade. Dit kleurenschema is vooral mooi in het zonlicht dat door de slaapkamer panoramische ramen gegoten. Perfect voor twee volwassenen en twee kinderen.

  • De prijzen zijn per kamer voor één persoon te 25.12.2016g.

 

Grand Suite

Groot als de zee kingsize kamer oppervlakte van 150 vierkante meter. m met een uniek individu design en een prachtig panoramisch uitzicht voor kenners van luxe villa. Elk van de vijf kamers - elegant ingerichte ruime woonkamer met banken, twee slaapkamers en twee badkamers, een volledig uitgeruste keuken showcase. Room is perfect voor maximaal vier volwassenen en twee kinderen, evenals een gast in een extra bed.

  • De prijzen zijn per kamer voor één persoon te 25.12.2016g.