Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine.
Gomer Hotel Gomer Hotel Gomer Hotel Gomer Hotel Gomer Hotel Gomer Hotel Gomer Hotel

Gomer Hotel

Nieuw in 2019! 

Bel of mail ons voor speciale prijzen   

+31 [0] 6 31 39 85 10 info@diamant-travel.nl

 

Hotel "Homer" Sevastopol (Balaclava)

Logeren bij de Griekse Huis van Homer in Balaclava, zal je jezelf vinden in een sfeer van harmonie en architectonische elegantie, een geslaagde combinatie van comfort en moderne comfort.

Stad blauwe zee, ongerepte stranden, de witte zeilen van jachten, mooie Krim wijn en verse vis van de Zwarte Zee: de unieke locatie en de kwaliteit van dienstverlening aan een aangenaam en onvergetelijk verblijf in Balaclava te maken!

Welkom terug!