Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine. Diamant Travel - is the leading tour operator for your top vacation in Crimea in Ukraine.
Dakkar Resort Hotel Dakkar Resort Hotel Dakkar Resort Hotel Dakkar Resort Hotel Dakkar Resort Hotel Dakkar Resort Hotel Dakkar Resort Hotel Dakkar Resort Hotel Dakkar Resort Hotel Dakkar Resort Hotel Dakkar Resort Hotel Dakkar Resort Hotel Dakkar Resort Hotel

Dakkar Resort Hotel

Nieuw in 2019! 

Bel of mail ons voor speciale prijzen   

+31 [0] 6 31 39 85 10 info@diamant-travel.nl

 

Welkom bij Dakkar Resort Hotel, Balaclava!

Begin uw ervaring van deze foto's en historische stad van onze unieke stijlvolle Hotel.
Dakkar biedt een succesvolle mix van klassieke elegantie buiten en charmante bijna betoverende sfeer binnen. 
Het is een echte choco doos voor iemand die na ontspannen tijd en adembenemende ervaring. 
Sinds 2006 is het hotel werd bezocht door duizenden gasten van over de hele wereld en door hen beloond voor zijn hoge normen en comfort.

Een gebouw van vier verdiepingen in het Engels stijl biedt afgelegen patio en een open-air bar, zodat u kunt genieten van serene avonden onder prachtige Krim sterren.Als het gaat om service die wij geloven dat er geen taak is te groot of te klein, we zijn hier om u te maken zich speciaal voelen, zonder een fortuin te besteden.  Is is een luxe die u zich kunt veroorloven.

Laat ons uw verwachtingen in Dakkar overtreffen. Wat je ook na een glas Oude Goede whisky of lekker eten en wijn in het hart van de Krim wijnmakerij en visserijproducten onze bar en restaurant zal zijn om uw smaak. Lange avond slechts voor twee van u op de prachtige moderne yaht na een drukke dag of een prachtige ervaring op de top van de bergen voor onverschrokken, groot in elke seconde van uw reis, is dat niet wat je verbeelding bij het kiezen van de tijd af in de Krim! !


Voor een geschiedenis jager reiziger of een familie weekend zijn we weg zijn blij om uw vakantie onvergetelijk en spannend te maken.