Guest House Prins Golistyn

Nieuw in 2020! 

Bel of mail ons voor speciale prijzen   

+31 [0] 6 31 39 85 10 info@diamant-travel.nl

 

Guest House "Prins Golitsyn" 

een mooi modern hotel in de Nieuwe Wereld, in het pittoreske hoek van het zuidoosten van de Krim. Guest House "Prins Golitsyn" gebouwd in overeenstemming met de beste tradities van het paleis, dat voel je je edelen de koning en hofdames.  

Het interieur van het hotel "Prins Golitsyn" van natuurlijke materialen - hout en marmer - duikt in de sfeer van comfort. De kamers hebben een balkon met uitzicht op de baai van New World nederzetting genaamd Green. Aan alle kanten, behalve het zuiden, de bergen afgesloten baai.Deze regeling leidde tot de vorming van de baai speciaal microklimaat, die coniferen Tertiair bewaard. Lucht is gevuld met de zoete geuren van de relikwie Sudak dennen, jeneverbes, wat gunstig is voor het menselijk lichaam. Hier, tijdens het verblijf, u zult een onvergetelijke ervaring te krijgen, en, zeker, terug te rusten in de Nieuwe Wereld in de Krim  opnieuw en opnieuw ...

 

"Prince Golitsyn" heeft:

 • 50 kamers van standaard tot luxe

 • Een restaurant met 100 zitplaatsen

 • Diner in een tuinhuisje op het grondgebied

 • Draadloze high-speed internet

  

 


Kamers Restaurants Recreatie Wellness Conferentie Diensten

Tennisbanen

Ter plaatse zijn er twee onverharde gravel tennisbanen.

Tennisbanen op basis van deze bodem hebben de volgende voordelen : 

 • atraumatische coating  

 • een goede demping, 

 • die alle weersomstandigheden (behalve lange motregen - doorweekt door op het deksel kan niet afspelen)

Het oppervlak van de gravelbanen zorgt voor een zachte rebound de bal. Op gravel aardig  te spelen als professionals en amateurs van dit spel en beginnende tennissers . 

Twee keer per jaar, in het voorjaar en de herfst, worden hier amateur tennistoernooien gehouden. 

Verhuur voor onze gasten is 350 roebel per uur.

 

 

Hotel "Prince Golitsyn" en kinderen

Wanneer kunnen ouders vrij ademen en volledig ontspannen op vakantie?! Wanneer ze overtuigd zijn dat er voor hun kinderen ieder wat wils te vinden is met een goede tijd onder toezicht van volwassenen.

In hotel "Prince Golitsyn" kunt u echt ontspannen zonder zorgen. Immers, er zijn tal van leuke en lonende activiteiten voor kinderen van alle leeftijden.

Seating werf "Prince Golitsyn" - de beste plek om een ​​vakantie met kinderen in de Nieuwe Wereld te brengen! Elk van onze gast - en groot en klein - voor elk wat wils te vinden. Ons hotel heeft ruimte en een speelplaats voor kinderen.

Kies een vakantie met kinderen in de Krim in de afwikkeling van de Nieuwe Wereld:  4 redenen om te verblijven in het hotel "Prince Golitsyn"

 

Hotel "Prince Golitsyn" is ideaal voor gezinnen met kinderen in de Krim. En wat biedt "Prins Golitsyn" in de Nieuwe Wereld onze jongste gasten en hun ouders

 1. Gasten jonger dan 3 jaar, bieden wij gratis kinderbedjes.

 2. Voor games in de frisse lucht hebben we een speeltuin met een tuinhuisje, hangmatten, schommels en een glijbaan. Plenty narezvivshis in het groen, werken de kinderen een gezonde eetlust. Hier vindt u nog een aangename verrassing te vinden.

 3. frisse lucht van naaldhout evergreen pijnbomen Stankevich - gunstig en gezondvoor lichaam van het kind. 

 4. Milieuvriendelijke materialen en afwerking van het hotel voor kinderen. 

 

 

Nuttig en evenwichtige voeding op vakantie met kinderen in 2019 in het dorpje Novy Svet

Kindermenu van de "Prince Golitsyn"

Voor de kleintjes, maar daarom niet minder belangrijke gasten, hebben we een menu voor speciale kinderen ontwikkeld. Met de oprichting werd rekening gehouden met alle kenmerken van een jong lichaam en de behoefte aan voedingsstoffen. Het bleek niet alleen lekker, maar ook nuttig.

We hebben er ook voor gezorgd dat u comfortabel om het kind te voeden voelen - er zijn hoge stoelen speciale kindermenu.

Zomer vakantie met kinderen op zee in de Krim

Hoe zit het met oudere kinderen?

Voor tieners uitstekende voorwaarden voor outdoor-activiteiten. Degenen die graag tennis spelen of tafeltennsis - goede tafels en rackets zijn aanwezig.

 

 


Guest House Prins Golistyn Guest House Prins Golistyn Guest House Prins Golistyn Guest House Prins Golistyn Guest House Prins Golistyn Guest House Prins Golistyn Guest House Prins Golistyn Guest House Prins Golistyn Guest House Prins Golistyn Guest House Prins Golistyn
8